Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 12. februar 2017

Ikke helt rolig

Det ble ikke en to uker lang koma etter dåpen, men jeg har bare hatt opplading til neste fest.

Etter nøye planlegging for å få neste helg til å gå opp så er jeg i gang med forberedelsene. På fredag la jeg kjøttboller og tomatsaus i fryseren og i dag stekte jeg karbonader.

Det tok bare to timer å steke 85 karbonader. Jeg sper 2 kg karbonadedeig om gangen, og fordi jeg dekker mye av benken med aluminiumfolie så er det enkelt å forme nye karbonader mens noen steker i pannene.

Nå skal jeg sette deig til grove rundstykker.


2 kommentarer :

  1. Legger du kjøttbollene og tomatsausen sammen, og varmer dem sånn når du tar dem opp?

    SvarSlett
    Svar
    1. De må fryses og varmes opp hver for seg, ellers løser kjøttbollene seg nesten opp. Jeg koker opp sausen først og varmer helst kjøttbollene i stekeovnen før jeg har de oppi sausen.

      Slett