Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 27. desember 2016

3.juledag - ny julaften

Å oppleve julaften gjennom øynene til en på 3,5 og ei på snart 2 er det aller beste. Jeg er så glad for at barn og barnebarn kommer hit for å ta den delen av gavene sammen med oss.

Det gikk rykter som at nissen hadde satt igjen sekken med noen gaver. De to små fant ingenting ved den ene døra, men den største visste hvor den andre døra var.

 Etter gavene og kveldsmat var de to største barna klare for senga. De to minste gikk fra arm til arm mens vi voksne koste oss med rådyrlår og karamellpudding.
 

3 kommentarer :

 1. Vi hadde også litt julaften 3. juledag. Eldstedatra kom fra England seint på kvelden 2. juledag, så dagen etter kjørte vi ny runde med julemat: mølje på formiddagen og pinnekjøtt til kvelds. :-) Vi hadde også fått besøk av sønnens kjæreste som ble innviet i møljas hemmeligheter for første gang, det tok hun på strak arm. :-)

  SvarSlett
 2. Vi pleier også å dele julefaten opp i flere. Mannen her har mange barn, som ikke er mine, og da deler vi op slik at vi får feiret sammen med dem i tillegg til selveste kvelden. Det fungerer fint <3

  SvarSlett
  Svar
  1. og jeg skulel starte med så hyggelig dere hadde det, - og den maten.. Mmmmm

   Slett