Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 19. november 2016

35 dager til julaften

En av de store fordelene med en plan er at den kan endres. Så på den reviderte planen står soverom i dag. Det dreier seg om å gjøre rommene presentable. Det er lenge til jul, men om hovedjobben gjøres nå så blir det mye enklere i innspurten. Da er det som oftest mye annet å bruk tid og krefter på.

Jeg har skrevet ganske mye om rengjøring på Jul i bestemorshage, så om du trenger noen tips finner du det der.

Oppdatering om kvelden:

Alle gjesterommene er klar for første innrykk neste helg.
Hunden har fått nytt trekk både på madrass og dyne.

Det ble seks pizza og enda var det tomatsaus til overs, Og åtte nystrøkne duker kan legges i skapet. Det er ikke mye igjen i strykeskuffene nå.
  
1 kommentar :

  1. Slipper og følge med på kalenderen dagene før jul, for bloggen din er jo en flott kalender og telle dagene frem til jul :D

    Ha ei fin helg Åshild.

    Idag skal æ bake julebrød, men det er det vi skal kose oss med i helga :)

    Lisbeth :O)

    SvarSlett