Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 23. november 2016

31 dager til julaften

På den første planen sto at jeg skulle skolde mandler, som er det kjedeligste jeg vet, og at jeg skulle
planlegge borddekking. som er veldig mye mer hyggelig. Så skulle jeg faktisk ikke vært hjemme i det det hele tatt og de nevnte oppgavene skulle vært gjennomført i går. Situasjonen er jo blitt helt annerledes i år, og første prioritet er å dra til en møbelbutikk med mine foreldre. I går kveld laget jeg deig til kling, så om vi får stekt de i løpet av dagen skal jeg være veldig fornøyd.

Når det gjelder borddekking så bruker jeg aldri rødt i spisestua til jul, men derimot hvitt, grønt, gull, sølv og faktisk brunt. Jeg har fått en idè til borddekorasjoner fra Pinterest, men jeg vet ikke om det vil fungere. Hvis jeg får sjekket det kan jeg sette materialer på handlelista.

Oppdatering: Det ble ikke kling i kveld, for bakstefløya ligger i huset til mine foreldre. Den pleier mamma å ha med seg hit på bakedagen. Derimot har jeg testet en borddekorasjon. Jeg er ikke helt overbevist, men har noen ideer til forbedring.

1 kommentar :

  1. Uff, ikke artig når planene blir kastet om av slike skumle hendelser!
    Må ellers si jeg er imponert over listene dine, og at du (til vanlig) følger planen. Her mangler det ikke på lister, det skorter derimot på gjennomføring. .. lykke til videre, på alle Fronter!

    SvarSlett