Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 28. november 2016

26 dager til julaften

Det har vært en hyggelig helg med besøk av barn og barnebarn. Innimellom ble det likevel samtaler om prosessen i mine foreldres hus. Selv vi er mange som deler på både ansvar og arbeid, er det en krevende balansegang mellom å være effektiv og å gi de som eier huset tid til å vurdere.

Jeg har fått tid til å planlegge noe av det som skal skje neste uke, som blir travel både på jobb og hjemme. Jeg har også gjort et Finn-kupp. Så neste gang de to eldste barnebarna kommer så trenger de ikke kjempe om den samme TrippTrapp-stolen.

En liten butikkrunde ble det også i dag. Jeg synes at vi holder gaver på et greit nivå, og vi kjøper bare til de aller nærmeste. Derfor blir jeg litt overveldet når jeg ser vareutvalget i butikkene nå før jul. Hvem skal kjøpe alle disse varene?

    
Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar