Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 9. september 2016

Noen veldig rolige dager

Etter et, kanskje i overkant høyt tempo i august, så ble farten bremset ettertrykkelig i går. Istedenfor kursdeltaker med skjørt og pensko i Oslo, ble det ullsokker og sitrondrikke hjemme. Ja, en relativt høy dose smertestillende også. Det skal litt til før jeg legger meg ned, men når jeg hadde vondt i hver eneste del av kroppen samtidig så var nok det lurt.

Sitrondrikk smaker veldig godt når halsen er sår, det har blitt mange nok tekopper og varm saft ikke frister. Masse sukker (1,5 ss),  masse sitronsaft (1,5 ss) (fersk presset smaker aller best, men saft fra flaske går i nøden) og kokende vann. Smaker godt selv når ikke noe annet frister.


2 kommentarer :

 1. isj da.
  god bedring.
  mange som føler på kroppen for tida at tempoet er for høyt
  men hva kan vi gjøre??

  sitron og honning er forresten også godt.
  klem fra Åpent^hus

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg merker ikke tempoet før det er for sent.

   Slett