Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 21. juli 2016

LEGO-rommet

Legobyen har flyttet inn på det ene soverommet. Vi ofret den ene sengen, og fikk plass til en lang, lav benk.

Før                                                                                                        og etter

  Vi tenker at behovene endrer seg gjennom tiden og nå er det behov for plass til å leke på. Her kan gullgutten holde på uten å ha tilsyn, og etterhvert får sikkert kusina hans delta i leken. Om et par år er det to til som vil ha plass rundt bordet. Jeg kjøpte en bordplate og ben på IKEA. Bena kan endres i høyden, det tenkte jeg var lurt. Bordet veier såpass lite at det kan løftes fram, og det er fortsatt gulvplass til toget (som må få noen flere skinner). 
En ny sprinkelseng skal skrus sammen og får også plass på dette rommet. Vi tar gjerne imot både store og små på overnatting.Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar