Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 31. mai 2015

Vårtegn: siste vårdagen

Den aller siste dagen i mai  - og våren er over om et par timer. Det er også fristen for å trykke send på årets selvangivelse.
Selv om mange har savnet sommertemperaturer så har det vært en gammeldags vår. En vår der alt i hagen har utviklet seg gradvis. Det er ikke så mye som blomstrer enda, men det gjør Akeleien og en av Storkenebbene. 

  

Det gjør også to av Rododendronene.
 

Det er fortsatt løvetann som dominerer dette bildet, men til høyre også et glimt av Syrinen som har blomstret flott den siste uka. Bare synd den ikke kan stå i blomst hele sommeren. 


Et lite tilbakeblikk.3 kommentarer :

  1. Vakkert med blomstring på denne tiden.
    Men juni kom ikke med mer sommer enn mai hadde å by på, så hvert lille solglimt må utnyttes :)

    SvarSlett
  2. Artig å se tilbakeblikket, da ser man virkelig at det faktisk har gått framover ganske raskt - på tross for snyfall underveis.

    SvarSlett