Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 22. april 2015

Blanke vinduerJeg synes faktisk at vasking av vinduer er en ganske motiverende oppgave. Det betyr jo ikke at jeg synes det er spesielt artig. Med alle våre vinduer er det helt umulig å gjøre dette mer enn maksimalt  to ganger i året, derfor er det også veldig synlig når det er gjort.

Mot alle gode råd om ikke å vaske vinduer i sola så gjør faktisk jeg det. Da synes jeg det er lettere å se om det blir bra.

Vi har også laget en kortere nal som passer til de små rutene i vinduene her.

Dette har jeg skrevet mer om her:
vasking av vinduer

6 kommentarer :

 1. Det er jamen sant - de beste (om ikke artigste) jobbene er jo der du ser resultatene så tydelig. Jeg bruker for øvrig Sunlight. (",)

  SvarSlett
 2. Sukk...vindusvask...en gang må vel vi også...

  SvarSlett
 3. Takk for tilbakemelding på mitt innlegg om gulvet i stua :) Gulvet har grodd veldig på meg og jeg finner det nydelig jeg også! :) Lista over ting som skal gjøres er veldig lang, så greit å slippe den jobben uansett. Gulvet er er hvitvokset, så hadde ikke bare vært å male over nei :) Når det kommer til vindusvask er det noe jeg ikke kan fordra. Har vært heldig med en vaskeglad svigermor som har vasket vinduene våre to ganger, de siste par åra, men nå er det lenge siden og det ser virkelig ikke ut. Gruer meg til å gå på!

  Ønsker deg ei god helg :)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Fant ingen mail så jeg skriver her jeg. Ville bare informere om en konkurranse www.svenngaarden.com har gående som kanskje kan være av interesse? Du finner all info der, men det er kjempelett; ved å lage en kollasj kan du vinne et gavekort verdt 1000 kr. fra Room21! Gøy om du blir med :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine vinduer :) Godt å ha gjort!

  SvarSlett
 6. Herlig når vinduene er vasket. Da kan solen bare komme...

  SvarSlett