Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 19. februar 2015

Ikke veldig lett

Det ser så enkelt ut å få lagt et lite sovende barn i en litt tilfeldig stilling og ta et nydelig bilde. Etter å ha prøvd selv konkluderer jeg med at det er veldig vanskelig. Det har selvsagt noe med kamera å gjøre, dessuten kamerakompetanse, selvfølgelig lys, men jeg tror at det aller viktigste er talent. Et eller annet som blir synlig i bildene, og som vi andre ikke så enkelt klarer å fange.

For å følge opp tirsdagens sportstema kunne jeg sagt er det er som å hoppe etter Wirkola, om folk flest i dag vet hva det uttrykket betyr, når jeg nå har tatt noen bilder av gulljenta.

  

  

7 kommentarer :

 1. Jeg syns bildene ble fine jeg, og den lille jenta bare helt nydelig. Hvem man hopper etter er ikke så nøye, det du har fanget med din linse, er minner for livet.

  SvarSlett
 2. Nei, det er sikkert ikke så enkelt, men jeg synes du har gjort en god jobb som fotograf her.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. :-) Wirkola eller ikke. ;-)

  SvarSlett
 4. Ikke så lett å fotografere de små hjerteknuserne. Nå gleder jeg meg til å besøke mitt lille farmorbarn som måtte ha en operasjon, men som heldigvis er hjemme igjen nå :)

  SvarSlett
 5. Guriland, så nydelig og vakker!!! Godt gjort å ta så flotte bilder!! God uke videre!

  SvarSlett