Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 17. februar 2015

Hva jeg gikk glipp av.


Det er veldig greit at jeg så klart og tydelig får vite hva jeg har gått glipp av. Det er bare det, at uansett hvor viktig noen synes det er å være tilstede så kommer jeg aldri til å være der. Noensinne.
FLYR LANGT: Slik så det ut da Olav Magne Dønnem satte ny bakkerekord i Vikersund med 214 meter i 2004.Jeg har lånt bildet fra Dagbladet, det er faktisk heller ikke fra sist helg. Det verste for noen er sikkert at jeg heller ikke så på TV, og kommer heller aldri til å gjøre det heller.

Fordi jeg har mine sikkert spesielle interesser så skal ikke jeg legge meg opp i hvilke interesser andre folk har. Bare ikke press dem på meg.

2 kommentarer :

 1. Fantastisk! Og selvfølgelig helt riktig :)
  Men bildet var jo imponerende.
  Jeg kommer heller aldri til å se det på tv eller i virkeligheten, men jeg ser gjerne på så kule bilder i ettertid.

  SvarSlett
 2. Æ e heller ikke glad i sport på tv.
  Ha en fin dag Åshild.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett