Her i huset bakes det ganske mye til jul. Julekaker selvsagt, men også godt brød til julebordene vi har i romjula.
Det er en milepæl når den første deigen lages. I år som i fjor er smultringer først ut. Jeg husker da smultringer var det aller siste som ble bakt. De ble lagt i kakeboks som ble satt kaldt. De var sikkert gode de første dagene, men jeg må si at fryser har revolusjonert matoppbevaringen. Selv om ingenting kan slå nystekte smultringer, er nytina, lunka smultringer også helt greit.
En ganske stor deig skal lages, for i morgen blir vi flere på kjøkkenet.
Det er en milepæl når den første deigen lages. I år som i fjor er smultringer først ut. Jeg husker da smultringer var det aller siste som ble bakt. De ble lagt i kakeboks som ble satt kaldt. De var sikkert gode de første dagene, men jeg må si at fryser har revolusjonert matoppbevaringen. Selv om ingenting kan slå nystekte smultringer, er nytina, lunka smultringer også helt greit.
En ganske stor deig skal lages, for i morgen blir vi flere på kjøkkenet.
Nam, nam! Her blir det mindre og mindre julebakst for hvert år. Det blir bare mor i huset som spiser av dem etter jul, og det har ikke mor godt av! Men smultringer er en favoritt! Kjøper dem ferdig må jeg innrømme! :)
SvarSlettJulekakebakst gir meg skikkelig julestemning=) Kos deg med baksten=) Vibeke
SvarSlett