Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 19. juni 2014

Gamle bilder

I forbindelse med slektstreffet sist uke fikk jeg en hel kasse med gamle bilder. Virkelig gamle bilder, og virkelig flotte bilder.


Jeg aner ikke hvem dette er. Er det slektninger eller venner av slektninger. Jeg har aldri tenkt at min forfedre hadde sånne flotte klær, men kanskje de hadde det likevel.

Nå har jeg sortert dem etter fotograf/sted, og jeg vet jo at min slekt har tilknytning alle stedene. Likevel tror jeg det blir en helt umulig oppgave å finne ut hvemSå rådet mitt i dag er: Snakk med familiens eldre om bilder i album og kasser. Skriv navn bakpå!

2 kommentarer :

 1. Heia Åshild, så artig og få så mange bilder fra slekta i gammledager, klerne demmes er så flotte.
  Fantastisk innlegg under med salat bordet og grillinga av masse deilig mat til alle gjestene dine, du må være ei fantastisk husmor med all den delige maten og alle de selskapene du har for familien din og vennene.

  Kjempefine bilder.

  Ha ei fortsatt fin uke, imorra er det jo helg igjen :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. For en fantastisk samling gamle fotografier! Å, ja, det kan nok bli vanskelig å finne ut hvem det er hvis ingen på slektstreffet kunne fortelle det. Enig med deg, spør før det er for sent.
  Men for en skatt, likevel! :)

  SvarSlett