Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 13. mai 2014

Stå til høyre - gå til venstre

Jeg ville blitt stressa om rulletrapper hadde vært en daglig foreteelse. Nå har jeg ikke noe imot rulletrapper, men folka i dem.

Hvorfor er det ikke innlysende at de som vil stå stille står til høyre, slik at de som vil kan gå til venstre?

5 kommentarer :

 1. Godt spørsmål! Jeg har kjørt knallhardt på dette prinsippet ovenfor ungene, nå er de drevne og korrigerer meg hvis jeg glemmer meg og sakker akterut i gåfeltet.

  SvarSlett
 2. Da jeg bodde i Oslo var det en fin køkultur - stå til høyre, gå til venstre. Her i hjembyen er det anarki i rulletrappene. Ingen kultur for slikt her, dessverre.

  SvarSlett
 3. Dette er en av mine fanesaker! Utrolig mange som ikke praktiserer det. Irriterende.

  SvarSlett
 4. Hihi,ja det er mangt å irritere seg over.Jeg er nå mest irritert på de som plutselig treffer noen de slår av en prat med,der og da,gjerne midt foran rulletrappene,istedetfor for å gå til siden!!!Grrr....det lyser nok rødt i øynene mine når jeg passerer!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett