Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 5. mai 2014

Nede for telling

For meg er det mye mer et høsttegn enn vårtegn å bli forkjølet, men i år var det min tur også. Det er klart at når hele familien rundt har vært syk mer eller mindre i fire uker skulle det godt gjøres å unngå det.

Jeg holdt ut til gårsdagens innsats var fullført. Nesten et helt lass ble jord ble kjørt utover, rullet, raket, rullet, sådd og
  
 raket en siste gang.
Et nytt kirsebærtre er plantet og to solbærbusker 
  
- har fått ny plass bak låven. Heldigvis hadde jeg mange hender i arbeid, for jeg hadde ikke mange krefter å bidra med.

Brudespireaen er på det fineste
Rabarbraen burde vært skjært ned. Det har kommet blomster, men stilkene er faktisk ganske tynne. Så de får stå noen dager til.

2 kommentarer :

  1. Ekstremt irriterende med sykdom. Men, men, når det ikke er verre enn forkjølelse/influensa så får det gå. Trøsten er at vi er flere :) Og at det går over etterhvert.
    God bedring iallefall.

    SvarSlett
  2. Du er heldig som har noen flittige maur i kretsen din. God bedring!

    SvarSlett