Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 5. april 2014

Strålende vår


Det har vært en helt ubegripelig flott uke. Til tross for noen timer nattefrost trives blomstene på trappa.. Påskeliljer og Stemor. Når Påskeliljene er avblomstret planter jeg dem i et bed i hagen. Stemorsplanetene blir plantet sammen i en sinkbalje på prappa. Der holder de ut det meste av sommeren. Hvis jeg hadde vært flinkere til å knipe av blomsterhodene ville planten holdt ut hele sesongen.
Syrinknoppene og Magnoliaknoppene ser heller ikke ut til å tatt skade av den tidlige våren.

  
  

På vestsiden av huset de små pionspirene dukket opp. 
Og rabarbraen har vokst enda mer. Endelig var det blitt luket rundt.

3 kommentarer :

 1. Så deilige vårtegn, æ skal kjøpe litt blomster og plante i krukkene ved trappa , håper bare snøen holder sæ borte fra nu av :)

  Ha ei fin helg.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Vår er den aller beste årstiden, og det er artig å følge med på hvor fort hagen endrer seg=) Koselig å se at våren er godt i gang i hagen din=) Fin søndag tl deg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Det har vært en fantastisk vår så langt og et utrolig flott vær vi har i dag! Det er kjekt å jobbe ute i hagen på slike dager! Hos oss er det også prosjekter på gang og det er deilig å kunne tilbringe mye tid ute. Ønsker deg en riktig fin uke!

  SvarSlett