Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 30. mars 2014

Jeg tok sjansen

Å drive seriøst hagearbeid på denne tiden av året er uvanlig. Jeg har derfor ventet litt med noen av oppgavene. Jeg har nemlig erfaring med at det kan komme en liten vinter når man slett ikke er innstilt på det.

I dag tok jeg likevel sjansen på å flytte gressløken og å sette jordskokk. Jeg utnyttet tiden så godt at det bare ble tatt bilder med mobiltelefonen.

Jodskokk til venstre og gressløk under.

Gressløken skal få selskap med oregano og timian.

Arbeidet med å fjerne de halvmorkne trekarmene er i gang. Nå skal det bli 2 lange senger uten karmer.Rabarbraen har vokst voldsomt den siste uka.

7 kommentarer :

 1. Sola skinte her og jeg var nære på å handle inn Stemorsblomster, men får vente litt til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det tror jeg du kunne gjort, mine har klart seg på trappa dag og natt i 2 uker. Må bare huske på å gi dem litt vann i morgen.

   Naboen (som er bonde og kan sånt) sa at når det som står i bakken (sånn som rabarbra) vokser så godt som nå tyder på at jordtemperaturen er bra.

   Slett
 2. Så deilig med vår og hage arbeid, her er det kommet 6-7 cm med sne inatt, så det blir ikke noe annet vårarbeid enn sne måkking av mæ idag :p

  Ha ei fin uke :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Å, så herlig med våronn i kjøkkenhagen! :)

  SvarSlett
 4. Det er nesten sånn at jeg mistenker den der rabarbraen for doping... (",) Her snyr det og tiner om en annen, så det er ikke snakk om å omøblere i hagen riktig enda.

  SvarSlett
 5. Så herlig det ser ut, jeg må nok vente noen uker til. Men om det kommer litt kulde så kan du vel legge over litt duk? og det som er under bakken pleier gå bra. Vil også!

  SvarSlett