Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








torsdag 2. januar 2014

En pilot

er vel det det heter når noe skal testes ut. Og nå tenker jeg på å teste ut bakedag. Jeg synes at bakedag høres hyggeligere ut en bakekurs, og gir flere signaler om et hyggelig arbeidsfellesskap enn ordet kurs.

Jeg liker å bake og baker ganske mye. Jeg pynter ikke kaker på noen fancy måter, men kan mye annet. Gjærbakst står høyt på lista, men også formkaker og småkaker. Ja, det finnes mange småkaker som ikke hører med til de tradisjonelle julekakene.

Akkurat nå står det frokostbrød i stekeovnen. De er for lyse enda, men dere kjenner lukten ikke sant?
























Så hvem vil bake med meg lørdag 25.januar kl 10.30 - 15.00? Og hva vil det være interessant å ta med seg hjem?

Hvorfor det heter frokostbrød? Jeg tar gjerne imot navneforslag for rundstykker er det jo ikke.

6 kommentarer :

  1. MMMMmmm, blir litt svolten faktisk ;)

    Godt nytt år :)

    SvarSlett
  2. Jeg skulle gjerne bakt med deg, men jeg bor for langt unna=( God ide, og jeg håper det blir vellykket=) Vibeke

    SvarSlett
  3. En bakedag er koselig.
    Bakte faktisk1.jan. Kringle, kanelsnurr og suksessterte.
    Ønsker deg ei herlig helg :)

    SvarSlett