Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 2. november 2013

Festmåltid

En nypløyd åker har en enorm tiltrekningskraft på måkene.

Veldig dumt. For jeg vil beholde hver eneste mark selv. 4 kommentarer :

 1. Hehe, ja, nypløyde åkrer elsker måsene., fine bilder.

  Ha ei fin helg, Åshild :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Sånn er det her også hver vår når naboen pløyer. Måkene er straks på pletten :)

  SvarSlett
 3. Herlige høstbilder! Stemningsfulle!

  SvarSlett
 4. Så koselig at du har funnet fram til bloggen min :) Og tusen takk for gode tips! Det er veldig kjekt å få litt råd og veiledning fra dere som har vært igjennom samme storstilte renoveringen som vi er i gang med. Siden vi gjør mye selv, har små barn og har fulltidsjobber, vil vår renovering ta tid. Vi er sikkert ikke ferdige før tre-fire år. Men det er utrolig givende og morsomt å drive på med, og ikke minst å se den store forandringen som finner sted.

  Veldig fin og grundig blogg du har her. Jeg kommer nok til å se igjennom flere av dine innlegg, og sansynligvis snappe opp noen ideer :) Jeg legger meg til som følger, og så må du gjerne følge vår reise videre og komme med gode råd i vår gjenoppbygging av gammelstuggu.

  Ha en riktig så fin kveld!

  Unn Tone

  SvarSlett