Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 12. august 2013

Krisehaging

I et anfall av galskap bestemte jeg at hagen vår skal være åpen på søndag. I dag kom plakat og navneskilt fra Det norske hageselskap.

I utgangspunktet har vi mer en "juni-hage" enn en "august-hage" her. Fordi juli var så varm og deilig, og vi ikke har nok vann til å vanne med så ser hagen litt trist ut fortsatt.

I forrige uke startet jeg panikkryddingen i hagen.


Og i dag fylte jeg bilen med planter fra områdets flotteste hagesenter - Plantebørsen i Lier.


Så kanskje kan jeg redde hagen.

9 kommentarer :

 1. Så spennende! Jeg har absolutt stor tro på at hagen din blir feiende flott til søndag. Hadde det ikke vært så langt å kjøre, hadde jeg hatt veldig lyst til å besøke den.
  Det blir hagebesøk på Hvaler og i Fredrikstad for meg. Og jeg gleder meg! Fantastisk at dere åpner hagen deres for besøkende. Jeg har nok ikke fin nok hage på mange år... Men kanskje en gang!

  Masse lykke til på søndag!

  Klem fra Line

  SvarSlett
 2. Og så glemte jeg... Det hadde vært veldig gøy om du viser bilder fra hagebesøket! :-)

  SvarSlett
 3. Lykke til ja! Mye flott du har kjøpt inn.

  SvarSlett
 4. Lykke til. har en misstanke om at det blir flottere enn flott!!

  SvarSlett
 5. ooii - kjenner meg så godt igjen: Vi prediker "hageglede" og "mangfold" - og så føles det som om vi skal opp til eksamen når noen utenforstående skal komme å se på kildene til vår hageglede....... synes du er kjempemodig som åpner hagen din! og er helt sikker på at det blir en stor suksess - hagefolk er mer enn gjennomsnittlig positive og hyggelige!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hagen min var nok litt forsømt og trengte litt oppmerksomhet.

   Slett
 6. Så koselig at du skal ha hagen din åpen=) Skulle ønske jeg bodde litt nærmere og kunne tatt meg en tur. Håper det blir vellykket=) Hagen din er helt sikkert mer enn bra nok=) Vibeke

  SvarSlett