Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 14. august 2013

Godt igang


At mine arbeidslister denne uka stort sett dreier seg om hage skyldes at som det skippertaksmenneske jeg er så trenger jeg en tidsfrist. Jeg er veldig tålmodig i anleggsfasen, men klarer ikke helt å følge opp i vedlikeholdsfasen.

I går fikk jeg spadd opp mange tuer med Iris. De skal renes for ugress og plantes på nytt. Så fikk jeg flyttet masse Prestekrager til det lange låvebedet. Bilder kommer kanskje på lørdag.


I ettermiddag ble det plenklipping. Heldigvis har jeg godt utstyr.


4 kommentarer :

 1. Heisann! Skippertak er bedre enn ingen tak. Ja, da Bakker har fått mail om ferskenkirsebæret, men har ennå ikke svart!
  Du vil bli oppdatert!
  Ha fine sensommerdager ;:OD)

  SvarSlett
 2. Låter som at du er svärt godt i gang, syns jeg. Og jeg er så enig med forrige kommentar; skippertak er bra =)

  For en flott, grönn plen du har!!! Her i Skåne er alt helt brunbrent. Men vi kan jo absolutt ikke klage på at vi har hatt en fin sommer=)
  Lykke til videre med arbeidet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Plenen vår er lagt etter årtier med korn/grass/potetdyrking og under et lag med matjord er det våt leire. Det tørker mye seinere opp enn en plen i et boligområde. Likevel var plenen svidd noen steder her også i sommer, men kom seg fort med ei rotbløyte eller to.

   Slett
 3. Godt utstyr ja, men sannelig har du en flott plen også! Utrolig stor og flott. Her er det plass til å spille krokket!

  SvarSlett