Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 16. juli 2013

Bratt læringskurve

Jeg har insistert på at min bittelille NOKIA dekket alle mine mobiltelefonbehov. Det eneste kriteriet da jeg kjøpte den var at den skulle ligne mest på den telefonen som da ble pensjonert. Jeg orket ikke å lære noen nye funksjoner.
I de siste ukene har flere gjester tatt bilder av maten de har fått her, - og publisert på Instagram. Uten at jeg hadde noen mulighet til å se verken bildene eller kommentarene.

Så da min lille NOKIA datt i gulvet og bar preg av det etterpå fant jeg ut at tiden var moden for noe nytt.

Derfor er jeg nå eier av en nydelig hvit iPhone. Jeg har klart både å svare på telefon og ringe selv. Jeg har tilogmed sendt og fått SMS.
Ettervert regner jeg med å få bilder av den lille dattersønnen som har reist på ferie i fire uker.
Så var det Instagram. Ved en ren tilfeldighet fikk jeg lagt ut et uskarpt bilde. Og jammen er det noen supergreie folk som har oppdaget det og vil følge meg, - om jeg noensinne vil klare å legge ut et nytt og forhåpentligvis bedre bilde.1 kommentar :

  1. Kjenner meg litt igjen, jeg var også seint ute med "moderne" telefon. Men man er aldri for gammel til å lære noe nytt, så lykke til!

    SvarSlett