Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 5. juli 2013

1000 åpne hager

For tredje gang inviterer hageselskapet til åpen hage, og i år er datoen 18.august.

Trykk på bildet og du vil finne oversikt over åpne hager over hele landet.

Jeg var med det første året og tok imot overveldende nesten 100 besøk. Og det til tross for jevnt regn hele dagen. Til tross for at jeg tror at de som ville se denne hagen allerede har vært her så har jeg meldt meg på i år. Det har ikke skjedd så veldig mye, men den nysådde plenen for to år siden er iallefall blitt grønn.

Pionene synger på siste verset nå, men midt i august har rosene overtatt for fullt.

5 kommentarer :

 1. Så mye som dere har gjort og så flott det er blitt, er det klart du skal hive deg med på denne muligheten. Lykke til når vi kommer så langt, i mellomtida god sommer. Håper det blir noen dager hvor du kan nyte utsikten til alt det fine.

  SvarSlett
 2. Ja altså, dager hvor man kan sitte UTE i SOLA og nyte. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,jeg drømmer om å sitte i sola og nyte hagen.

   Slett
 3. Jeg tror det kommer masse folk i år også, jeg, folk er alltid ute etter inspirasjon og nye fine inntrykk. Artig å se at det så langt er ni påmeldte hager i Troms også, jeg fant en ganske nært her også. Kanskje jeg skal stikke innom for å lære litt om hageplanlegging. (",)

  SvarSlett
 4. Herlig rosa bilde! Spennende med åpen hage! Høres moro ut å være med på.

  SvarSlett