Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 26. mai 2013

Vårtegn uke 21

Den nest siste våruka er over og som vanlig er det blitt sommer. Det eneste som mangler nå er farger i bedene.


Det som iallefall blomstrer nå er frukttrærne. Dette er pæreblomster. Det er alltid spennende hvert om om det blir frukt.


8 kommentarer :

 1. Deilig. Slik er det her også.

  SvarSlett
 2. Du kan tro jeg har sendt deg noen tanker når jeg har sett flombildene "sørfra". Så godt at dere slapp unna i år, og at våren og sommeren er i anmasj. Det blomstrer vakkert, pæretreet ditt. Her i nord er det ikke plagsomt mye fruktblomstring, men jeg har sett at både epler og kirsebær kan trives i de luneste krokene også her. Ha en deilig søndag, Åshild.
  Klem Beate

  SvarSlett
  Svar
  1. Uansett hvor dramatisk det var for oss med alt vannet i kjelleren så er det bagateller i forhold til hva andre har opplevd nå. Vi jobber med tiltak slik at det ikke kan skje igjen hos oss. Andre må kanskje bygge hus et helt annet sted.

   Slett
 3. Så deilige bilder, sier som hun over, godt du slapp unna med flomvann i kjelleren iår.
  Blomstringa av pæretreet var nydelig :)

  Ha en fin søndag.

  Lisbeth ;=)

  SvarSlett
 4. Nydelige pæreblomster med rosa i seg! Bedårende. Velpleid hage du har! Blir moro å se bilder av blomstringen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. men velpleid er nok ikke ordet. Helt ny og uferdig hage.

   Slett
 5. Selv om våren har eksplodert her i det siste er vi langt unna så mye grønt som dere har, gleder meg til vi har "tatt dere igjen". Flotte blomster på pæretreet!

  SvarSlett
 6. Fint og grønt det er blitt hos dere. Fruktblomstringen er den vakreste, ingen tvil om det!

  SvarSlett