Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 2. mars 2013

Vårtegn uke 9 Takdrypp

Det er ikke like strålende ute idag som det var i går, og det fortsatt kuldegrader akkurat nå. Men jeg tror at det kan bli en flott dag likevel.

Jeg kommer til å fotografere på samme sted hver uke (fredagene)  fram til 1.juni.  Denne delen av hagen er lett tilgjengelig  rett utenfor trappa, dessuten er vårens fremmarsj veldig tydelig akkurat her. 
Så vil jeg skrive litt om det som har skjedd den siste uka på vår-fronten. Det er store knopper på syrinene ved låven og det både høres og ses at snøen smelter på takene.

Så om noen vil være med på å dele sine vårobservasjoner vil det være veldig hyggelig. Hver lørdag fremover vil spørsmålet komme. Det trenger overhodet ikke være hagerelatert, og du har hele uken på den til å koble innlegget ditt til her.

3 kommentarer :

 1. Så gøy med situasjonsrapport fra samme sted! Legger meg til som følger, og ønsker deg en finfin dag videre :)

  SvarSlett
 2. Å så gøy med vårtegn! Herlig at syrinen er så å si på bristepunktet. Er det en hvit eller lilla syrin?

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er den hvit i blomst, men knoppene er svakt fiolette.

   Slett