Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 15. november 2012

Innkjøp

Dagens tips er å lage lister over det som skal handles fremover. Det aller viktigste på lista mi som gjelder nå er faktisk blekkpatroner.  Det er irriterende når skriveren står der tørr og det er noe jeg jeg skulle skrevet ut. Det samme gjelder for støvsugerposer, metallpussemiddel eller bakepulver. Det må være i huset når jeg trenger det.  Jeg er derfor helt avhengig av listene mine, og jeg har derfor fem av dem. Innholdet på hver passer til det som skal skje de nærmeste dagene.

Formen på årets julekort er også bestemt. Så nå står konvolutter i størrelse 10x30cm på lista. Jeg har lett før og vet at utvalget er veldig lite.

6 kommentarer :

 1. Grei liste for den som ikke fullt så strukturert i juleforberedelsene som for eksempel meg.. Fikk noen tips der ja...

  SvarSlett
 2. JA! Lister er et must! :-)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Ja, vi har 3 mil til nermeste butikk, så æ skriver handle liste hvær dag æ oppdager at det er fritt for noe, drar somregel utover mandg og fredager og handler.

  Ha en koselig kveld, hilsen Lisbeth ;D

  SvarSlett
 4. Har bestilt julekort:) Lister er bra!

  SvarSlett
 5. Jeg har for eksempel prøvd følgende: Skrive ut en eksamensoppgave som skulle sendes i posten morgenen etter, og så oppdage at det var fritt for blekk. Da var gode råd dyre... (Men det løste seg, altså).
  Konvolutter i formatet 10x30 hadde du ikke fått på supern her, i alle fall, så det er godt du er tidlig ute.
  Riktig god helg! (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har oppdaget at formatet heter C64M og størrelsen er 114x318 mm. Bestilles i pakninger på 500!

   Slett