Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 7. oktober 2012

Et annet badDette er sønnens bad. Det var nok bare han som klarte å se dette resultatet for seg med utgangspunktet som var slik.
Veggen mellom det lille badet og den lille gangen med skap ble revet og døra fjernet. Ny stilig vask ble plassert der skapene sto før.

På veggen der det opprinnelig sto badekar

Her det nye toalettet og dusj. Jeg vet at flisene er fra Villeroy&Boch. 

En ting er å se for seg hvordan det kan bli, noe annet er å holde motet oppe i den perioden det så slik ut.

7 kommentarer :

 1. Kjempeflott bad, det vr litt av en forskjell fra gammelt til nytt ;)

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Det var et lekkert bad, og må vel kunne kalles en betydelig oppgradering, kjempefint!!
  Jorunn

  SvarSlett
 3. Litt av en forandring! Bare man klarer holde motet oppe, er det jo så fantastisk når man endelig kan nyte det ferdige resultatet :)

  SvarSlett
 4. Åj, det ble forandra! Kult bad!

  SvarSlett
 5. Fantastisk nydelig bad!!!! Har pusset opp bad i to hus tidligere, og har faktisk to bad i dette huset som må tas.... Så vi jobber med å spare penger og å lade opp motivasjonen og utholdenhet for å gå løs på det etter hvert.. Må bare bli ferdig med det andre vi har begynt på så langt.. som det siste utvendig og ikke minst tv-stua som er under laging nede i kjelleren :)

  SvarSlett
 6. Åååååå, rålekkert!!!!

  Godt å se og høre dere er i gang igjen etter Fridas herjinger. For en jobb dere, og mange med dere, har hatt.
  Ønsker dere vakre høstdager!

  Hils! KW

  SvarSlett