Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 27. september 2012

Livstegn

Plutselig ble det helt stille.

Det var liksom ingenting som var et godt nok tema.

Jeg kunne skrevet om maling av hvite vegger i kjelleren, men jeg synes ikke hvite vegger er så gøy egentlig. Jeg kunne skrevet om epler, og kanskje om såre hender etter all epleskjæringen. Jeg kunne skrevet at Bring har levert alle hyllene fra Ikea. Men jeg har ikke gjort det.

Men jeg kan skrive om studentene på medialinja på Høgskolen i Volda som sikkert ikke hadde tenkt at de skulle bli nyhetssak selv i NRKVG og Laagendalsposten da de laget musikkvideo om Kvivsvegen.

Vår nydelige bryllupsfotograf Mari har vist at hun har mange talenter, så her bør potensielle arbeidsgivere være våkne.

6 kommentarer :

 1. Haha! Den videoen har eg sett. Ordfører i min kommune er med i den.

  SvarSlett
 2. Dagens smil og latter:-) Herlig med folk som ikke tar seg selv så høytidelig! Håper dette klippet gir nye innbyggere i kommunen:-)

  SvarSlett
 3. Artig video :)

  Ønsker dæ en fin høst dag,

  hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 4. Hehe, så herlig. :-D
  Og nå er jeg nysgjerrig på de eplene jeg da. :-/

  SvarSlett
 5. Så koselig at du er tilbake=) Regner med at det ikke tar lang tid før jeg får lese noe hyggelig og nyttig hos deg=) Håper du har det fint. Vibeke

  SvarSlett
 6. Denne videoen så jeg på Facebook i går, og den er virkelig artig :) Kvivsvegen er en ordentlig milepæl!
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg, og god helg til deg også :)

  SvarSlett