Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 13. juli 2012

Sove godt

Jeg må innrømme at de siste ukene før bryllupet ble det minimalt med søvn. Bra er det at jeg alltid sovner umiddelbart jeg legger hodet på puta. Og for ei pute jeg har!

Jeg oppdaget heldigvis Tempur-puter rett etter at jeg fikk en bag i hodet da den falt ned fra hattehylla på toget for snart 10 år siden. Siden da har jeg slitt ut flere puter. Det tok litt tid før jeg oppdaget hvilken vei puta skulle ligge, da ble puta enda bedre.


Om vinteren når vi har det veldig kaldt på soverommet, lar jeg puta ligge på badet hele dagen. Da er den myk og varm når jeg legger meg.
Hvis vi kjører bil når vi skal på overnattingstur tar jeg alltid puta med, men den blir for tung og stor å ta med på fly. Det hadde derfor passet helt perfekt hvis jeg blir trukket til å å få et luksus reisesett. Den lille puta passer perfekt i en koffert.

For Ekte-Interiør har en eksklusiv gibort som trekkes 16.juli:

Kjøp senger, madrasser og puter hos Tempur og invester i en god natts søvn.

3 kommentarer :

 1. En bag i hodet?! Neimen kjære vene da!? :-S Hørtes verken bra eller spesielt godt ut.
  Puta derimot, den ser knallgod ut. Sikkert fordi jeg lenge har ønsket meg en slik. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var verken veldig godt eller er veldig bra.

   Slett
 2. Hjelpe meg, livsfarlig!! Kjempefint innlegg og fin link i konkurransen. :)

  SvarSlett