Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
lørdag 14. juli 2012

Bobler

Brudeparet kom standsmessig til gårds i en Mercedes 280 SE 1972 modell.


Da ble det servert bobler både med og uten. For noen år siden oppdaget jeg at Herrjunga tappet sin alkoholfrie eplesider på magnumflasker med champagnekork. Når den i tillegg er god på smak er valget enkelt. De som ikke skulle kjøre hjem var fornøyd med det de fikk i sine glass.

Å åpne en flaske med musserende vin er egentlig ganske enkelt. Å la den sprute ut er misbruk av dyrebare dråper.Våre gjester fikk sine bobler og savnet sikkert ikke et stilig serveringsbord. 
Men det var slik jeg hadde forestilt meg at det skulle se ut. Det glemte jeg å fortelle til noen som kunne ordnet det og rakk det ikke selv før brudeparet kom. Nå ble det endelig visualisert. 

2 kommentarer :

 1. Man kan ikke rekke alt. :-)

  Ser ut som et stilig bryllup. :-)

  SvarSlett
 2. Ja det var jo stilig, Men en rekker aldri alt syns jeg når en skal lage til store selskap.
  Det viktigste var jo at de fikk en velkomstdrink. Gjestene savnet det nok ikke,
  Er bare du som hadde sett for deg hvordan det skulle gjøres som savnet det.
  Ønsker deg en god lørdag :)

  SvarSlett