Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 18. juli 2012

Pynting

Hvordan var det pyntet?

Bordet gikk helt i hvitt.
Vi hadde leid hvite stoffservietter og jeg må innrømme at det ble veldig elegant. Her kan du se bilder av hvordan den er brettet og her er en brettefilm: DUNI


Bordkortene var sydd et blondestoff (kjøpt på Panduro) som skulle reflektere blondene i brudekjolen. Navnene ble skrevet ut på plastark og klippet i riktig størrelse. De ble festet med en knappenål pålimt en krystall.(også kjøpt på Panduro)

Alt trykt materiale så langt hadde vært laget i formatet 15x15 cm, derfor ble sangheftet også det. Forsiden og baksiden var i ganske tykt papir, alt inni i vanlig kopipapir. Forsiden  ble kuttet i riktig størrelse før kopiering, mens resten av siden ble skrevet ut på A4 ark som vi kuttet med papirkutter. Alt papiret hadde vi kjøpt på Panduro.
Av sikkerhetsmessige grunner brukte vi bare lyslykter til de levende lysene. Men satt sammen i grupper ga det en fin effekt.
Blomstene på alle bord og i baren var hvite krysantemum.

På veggen bak brudeparet hang et fjærhjerte, og et hjerte og brudeparets forbokstaver sto på en hylle.

På den samme veggen henger en stor (100x140 cm) gammel ramme (for anledningen sprayet med sølv). En av naboene kom med dette nydelige mosehjertet pyntet med prestekrager.


For å skjule det meste av ledningene til lydanlegget hadde vi plassert en lav bokhylle i eik.

I 2.etasje mellom trappene sto en dekorasjon 

På avsatsen i trappa til 1.etasje hadde vi plassert en lykt fra IKEA. Av sikkerhetsmessige grunner brukte vi et batterilys i den. Det fant jeg i en gravlykt fra ClasOhlsonGravlys med batteridrift5 kommentarer :

 1. Hei på deg.
  Å, for en herlig stemning!! Nydelig og gjennomført pyntet.
  Trekkene til stolene var jo helt geniale ;)
  Ønsker deg en riktig fin dag, og en fortsatt deilig sommer.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Nydelig bordpynt!
  Får følelsen av en fantastisk stemning!

  SvarSlett
 3. Hei Åshild! Nå er det en stund siden jeg tittet innom her og nå har jeg kost meg med å lese innleggene fra bryllupet. Så utrolig fint det ble på låven, veldig pent pyntet med så mange fine detaljer. Likte også uteserveringen deres med småretter og velkomstdrinkene. Stilig med sinkbaljene og alle de gamle trekassene:-)

  SvarSlett
 4. Så gjennomført alt var, det må ha satt ei flott steming rundt hele selskapet. (",) Hvor finner man oppskrifta på slik serviettbretting?

  SvarSlett
 5. Så utrolig fint dere har laget bryllupet. Får lyst til å gifte meg igjen!!!=) Fantastisk artig å se=) Vibeke

  SvarSlett