Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.




torsdag 19. juli 2012

Maten

Det var en del hensyn å ta når vi skulle sette sammen menyen. 
           All maten skulle fraktes fra kjøkkenet inne i huset og ut på låven.
           Kjøttet måtte forstekes.
           Menyen skulle være glutenfri. Da var den lettere å tilpasse den videre (uten melk)
           Den skulle lages og serveres av glade og flinke amatører.

Og slik ble det:


Varmrøkt laks med avocadokrem og parmesanflarn











Helstekt okse indrefilet
Blomkål og sellerirotpurè
Ovnsstekte poteter
Smørdampa grønnsaker
Saus











Pannacotta med bringebærsaus og sjokolade.






5 kommentarer :

  1. Heisann!
    Gøy å finne veien til en så herlig blogg som din :)
    Masse inspirasjon å finne her!
    La meg til som følger.
    Koselig om du vil titte inn til meg også ;)
    Ha en flott dag!
    Klem Mirjam

    SvarSlett
  2. Du verden for en bryllupsfest! Jeg er så imponert over alle detaljene. Dere har nå tenkt på alt, skjønner jeg!
    Må samtidig få takke for hyggelige kommentarer hos meg, og samtidig beklage at jeg ikke har kommentert hos deg, på en stund. Men jeg har hatt en litt tung tid, som du kanskje har lest.
    Jeg er innom deg titt og ofte, og jeg liker bloggen din sååå godt!
    God klem fra Line

    SvarSlett
  3. Menyen ser og høres helt fantastisk ut!
    Så utrolig koselig og enkelt med et sjokoladehjerte som tilbehør til desserten!!!
    I like it!

    SvarSlett
  4. Nam, så fristende! (",)

    SvarSlett