Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 27. mai 2012

Tilbake etter pause

Det er skummelt å ta noe for gitt. Plutselig måtte jeg også senke tempoet. Kanskje kom ekstremvarmen like uforberedt på meg som på prydepletreet.
Den blomstringen er over for i år. Jeg har overlatt alt til andre de siste dagene og samlet krefter til ny innsats senere.
For her har den siste veden blitt kløyvet. Det er blitt ryddet all sagflis fra kappingen.

Det er blitt luket.

Og barskiltet er hengt opp over baren på låven.
Dessuten en lang rekke rydde/fikse/ordne som jeg bare fjerndirigerte.
Deilig mat er dessuten blitt servert til alle måltider. 

4 kommentarer :

 1. Det er godt at tingene blir gjort selv om man selv trenger å stoppe verden litt og ta det litt med ro. Håper at formen kommer seg og at du snart svinger degrundt i hagen igjen :)

  SvarSlett
 2. Varmen og et for hardt tempo kan tappe en for krefter, kroppen sier ifra, heldigvis, nydelig bilde av prydtreet ditt, takk for koselige ord inne hos mæ, igår hadde vi fint vær og tempratur, men tru det eller ei, idag våknet vi til + 3 og sludd,,,, helt utrulig.
  Ha en fin mandag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Jepp, bra at du skjønner at selv superkvinner som deg må senke tempoet litt;) Du har mye på gang nå fram mot sommerferien - stå på, men ikke gap over for mye!

  SvarSlett
 4. Det ser ut som du har hatt en fin helg! Og så fine bilder! :)
  Håper du får en god uke! Og takk for koselig kommentar "inne hos meg" :)

  Klem!

  SvarSlett