Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 17. mai 2012

Russefrokost

For nøyaktig 10 år siden inviterte vi til russefrokost i huset i byen. Jeg hadde sjekket litt hva som var ønsket på bordet. Melon, juice og brus var bestillingen. Jeg plusset på med mer frukt, hjemmebakt brød, ost, litt kjøttpålegg, syltetøy, melk, te og kaffe. 

Fantastiske KV-musikken stoppet faktisk opp i gata vår klokka åtte og spilte for oss.

Veloppdragne gjester som tok av seg på beina.
Dette var før vi fikk digitalkamera, så jeg har scanna bilder fra fotoalbum.

Her på gården er selvsagt flagget heist i dag. 


Gratulerer med dagen.
4 kommentarer :

 1. nei så koselig å se bilder fra min by. Hadde ikke fått med meg at det var her du var fra jeg.... hehe... tenker meg russefrokost var koselig for 10 år siden!
  KV-musikken er fantastisk flotte å høre på!

  Håper du har hatt en fin 17.mai-feiring i dag! Vi har kost oss med barnetog i byen (de to eldste går), lunsj på "Gundersen", leker på skolen og grilling med besøk hjemme. Nå nærmer det seg at freden senker seg med barna i huset.

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk for Berlin-tips=) Vi har planer å å teste ut noen av tipsene dine. Fortsatt to hele dager igjen i denne fantastisk fine byen. Er veldig imponert over hvor ryddig og fint det er overalt. God helg til deg når den tid kommer=) Forresten, må si jeg er imponert over hjerterommet ditt, og gjestfriheten din.... håper jeg har ork til å gjøre det samme når guttene her blir russ!!!=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Så koselig å se litt tilbake i tid når man heiser flagget da :) Håper dere hadde en koseligog fin 17. mai selv om regnet kom og gikk.
  ha en deilig helg :)

  SvarSlett
 4. Så koselig med 17. mai-bilder!
  Når det gjelder helsa gjør jeg ikke annet enn å fly til legen... Slitsomt for en som alltid haar vært frisk som en fisk! Ikke det at jeg føler meg dårlig, men det er allikevel ting som ikke er som det skal. Men alt går over heter det jo, og vi får håpe det stemmer.

  SvarSlett