Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 20. mai 2012

Ikke bare ute

Det var for vått til hagearbeid i dag tidlig, så vi gikk inn på låven. Etter dagens innsats ser det slik ut.Vi planlegger selvsagt med strålende sol på bryllupsdagen. Backup-planen er å ha velkomsten her i "ner-låven".
Med stor ydmykhet støvsuger jeg gulvbordene. De ble resirkulert fra den gamle tømmerlåven fra 1700-tallet da den nye låven ble bygd i 1937. Tenk 75 år er låven i år og får oppleve sitt første bryllup.

Ute har vi selvsagt også vært. Måtte bare været holde seg slik en stund fremover.

2 kommentarer :

  1. Dere har stått på! Men regner med at været holder seg:)

    SvarSlett
  2. Det ble lunsj i Prenzlauer Berg, en veldig, veldig hyggelig bydel å rusle rundt i=) Nok en gang tusen takk for tips=) Bryllupet kommer til å bli fantastisk uansett vær=) Fin ny uke til deg=) Vibeke

    SvarSlett