Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 1. mai 2012

Dagens innsats


Nesten fælt å innrømme hvor mye vi har jobbet på arbeiderens fridag. På et tidspunkt var det neste kø-tendenser her. Henting av biler, levering av materialer og henting av grus.

Etter en deilig dusj og deilig middag planlegger jeg kommende helgs innsats. Da kommer brudeparet og brudens bror. Som belønning for bra arbeid (det vet jeg at det vil bli) så skal det serveres god mat og drikke.

I dag sto luking på planen. I tillegg fortsatte ryddingen under låvebrua.
  
Ved å få ned det litt uelegante "gjerdet" så kommer jeg til fra baksiden av vedstabelen og kan få laget enda et par stabler. Jeg blir så glad når alt halvsjusket gammelt forsvinner, og vi får ryddet opp.

4 kommentarer :

 1. Ja, det e deilig og få unna viktige ting, ha en fortsatt fin mai kveld, hilsen Lisbeth ;=)

  SvarSlett
 2. Masse ved som kommer godt med når den er tørr og klar for ovnen. (",)

  SvarSlett
 3. Dere har litt å holde på med, skikkelige arbeidsjern er dere! Dette forbrenner kalorier. :-)

  SvarSlett
 4. En real vedhaug er bra og ha. En deilig følelse når vedbua er fylt til randen synes jeg.
  Ha fine vårdager.

  SvarSlett