Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
tirsdag 24. april 2012

Vårtegn - hvitveis

Jeg vet ikke hvordan det står til med hvitveis i skogen, men i dag oppdaget jeg noen i hagen.
Jeg har ikke plantet dem der, så det må være frø som har kommet med noen småfugler.


De to magnoliaknoppen har ikke fryst og vil nok åpne seg så fort det kommer litt mer sol.

Ellers er det masse spirer i alle bed. Her er Brannliljer.

Og så har jeg klipt plenen/gresset for første gang. Det var virkelig nødvendig.

4 kommentarer :

 1. Hvitveis er så flotte. De sprer seg med frø ja, så noen ganger er det nesten nødvendig å luke bort de en ikke vil ha, for de sprer seg veldig. Men søte er de! Gressklipp allerede? Det var tidlig, men jeg ser det her også at det er ikke lenge til det må gjøres her heller.

  SvarSlett
 2. Flotte vårtegn. Det spirer så vidt i krokusen vår, men ellers er det jo først og fremst løvetanna som trives best, he he.

  SvarSlett
 3. Nydelige vårtegn, hvitveisen er ennu ikke kommet opp her i nord, tenk og ha klippet plene allerede, her er akkurat sneen gått, fdet e ennu for vått til og kjøre med gressklippern, men har tengt og gjøre det for og la opp løv og rask med den for og slippe og rake så mye, fine bilder, ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth >;)

  SvarSlett
 4. Oi, det er virkelig vår hos deg. Det er nok en stund til vi kan klippe gresset. Magnoliatre har jeg veldig lyst på, men tror ikke det vil klare seg i kalde Trøndelag. Kanskje det vil være verdt et forsøk=) Blir koselig å følge hagen din fremover, og ikke minst bryllupet=) Fin onsdag til deg=) Vibeke

  SvarSlett