Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
søndag 29. april 2012

Opprydding

Endelig ble det sol og tid samtidig.Til å gå løs på de nesten gjengrodde blomsterbedene.Mye bedre ble det. Det skal legges på et lag med kompost på toppen og så skal jeg få testet hekksaksa.

Inne står fortsatt noe oppvask på benken.


Men det har ingen betydning. Den løper ingen steder.

7 kommentarer :

 1. Hei, kjære deg!
  Nå er det lenge siden jeg har vært på besøk hos deg, og her skjer det mye ser jeg. Både bloggtreff og bryllup i vente, så spennende. Men du har jo stålkontroll på det meste, så dette blir nok gjenomført med stil til punkt og prikke! Håper ellers at alt går bra hos deg og dine, kjekt å være hos deg igjen:-)) Jeg bruker ikke lenger bloggen Hverdagslivet, kun mat og vin bloggen min. Jeg har begynt å skrive for et nettmagasin, og har rett og slett ikke tid til å ivareta begge bloggene samtidig. Derfor en pause på Hverdagslivet. Vi snakkes!
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 2. Herlig dag med sol. Tusen takk igjen for i går.

  SvarSlett
 3. Å så grønt du har det! Jeg gleder meg til vi får samme tilstander her. Kom mai du skjønne, milde! (",)

  Håper dere hadde et trivelig treff i helga. Litt oppvask gjør ingenting, den går som du sier ingen veier.

  SvarSlett
 4. Det er deilige vårdager nå :)) En kan kose seg glugg ihjel. Bagateller som oppvask og husvask for den saks skyld kan vente, iallefall en stund.
  Tuaklem.

  SvarSlett
 5. Det var så inmari koselig å være hos deg, Åshild. Maten var vindunderlig og selskapet kunne ikke vært bedre. Jeg som stakk av fra oppvask og det hele... Ble veldig hageinspirert. Tittet så vidt på det som kom frem og skjønner jeg har endel å strekke meg mot. Sammen med syingen.

  SvarSlett
 6. Hei Åshild! Jeg hadde også en fin hagedag i går ettermiddag etter jobb og det er jeg glad for nå som det regner igjen.. Tusen takk for en veldig koselig kveld på lørdag og den deilige maten du serverte!! Ha en fortsatt fin uke, klem fra Berit.

  SvarSlett
 7. Takk for en superkoslig kveld på Lørdag! Var virkelig kjempehyggelig og møte deg og alle de andre bloggerne. Du, kunne du sendt meg e-post adressen din, så kan jeg sende deg noen av matbildene;).

  Fortsatt fortryllende fin uke!

  SvarSlett