Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 27. april 2012

Jeg er spent

Av alle morgendagens gjester har jeg bare hilst på ei av dem før. Men om de bare er halvparten så hyggelig som henne er det ingenting å grue seg til.

Jeg har skrevet mye om all verdens gjøremål alle(jeg) setter på lista når det skal komme gjester. Ganske fort innså jeg at årets deadline er junibryllupet. Derfor har jeg vært selektiv. Huset er ryddig og rent, og det skal bli mat til alle. Verre ser det ut i hagen.

Vi får fokusere på noen nydelige gerbera innendørs.6 kommentarer :

 1. Dere kommer nok til å få en flott dag sammen.
  Alltid spennende å møte nye mennesker.
  Håper jeg får det til neste gang
  Kos dere :)

  SvarSlett
 2. Jeg er også spent på morgendagen, har ikke møtt noen av dere. Du har mye å ordne med takne på bryllupet og i tilleg har du tatt på deg å være vertinne for bloggtreffet - det står det respekt av. Senk skuldrene, alt trenger ikke å være perfekt, det blir sikkert en kjempehyggelig kveld!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne bodd i nærheten og vært med på bloggtreff=) Det høres superkoselig ut. Så utrolig flott at du lager i stand treff. Lykke til=) Håper det blir koselig=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Jeg regner med at alle er vennligsinna og at det går bra. Sees.

  SvarSlett
 5. Det kommer til å bli så hyggelig, med vakkert pyntet bord og god mat kommer ingen til å legge merke til om det er litt rusk i hagen kan du skjønne ;) Ha ei fantastisk helg.

  SvarSlett
 6. Du er super som stiller med åpent hus! Gleder meg! (Nei, har ikke bakt cupcakes for anledningen, kommer med noen jeg har kjøpt...)

  SvarSlett