Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 26. april 2012

Alfabetisk

Det er lenge siden jeg byttet til det nye Blogger-grensesnittet og er fornøyd med det.

Men - 
hvor er alfabetisk liste?

I den gamle utgaven kom en alfabetisk liste over alle etikettnavn opp. I Bestemors hage har jeg nok ikke så mye bruk for akkurat denne funksjonen, men når jeg legger oppskrifter inn i Mat i bestemorshage, planter inn i Planter i bestemors hage eller skal redigere noe i Jul i bestemors hage så trenger jeg det. Ved behov har jeg fram til nå brukt det gamle brukergrensesnittet, men i løpet av noen uker så fjernes det.

Spørsmålet mitt er: Har noen funnet denne funksjonen i det nye blogger-grensesnittet?


Eller er det bare meg som har savnet den?Da er svaret kommet, fra Min oldemors hus: i menyrekke over lista over innleggene når du går inn på "innlegg" er det en rullegardiknapp som har bilde av en liten etikett på seg. Der kommer det opp ei alfabetisk liste over alle etiketter.


Og det er helt rett. Mange takk!

3 kommentarer :

 1. Isj, leiter etter ting jeg også. Kan ikke hjelpe deg. Men ordskyen kan jeg hjelpe med. Den laga jeg her: http://www.tagxedo.com/app.html
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Hmmm, jeg vet ikke om det er samme funksjonen, men mot høyre side når du er inne under "innlegg" er det en rullegardinknapp som heter "alle innlegg" som ser veldig lik ut. Den ligger på linja der bloggens navn står. Den tror jeg erstatter den lista du savner, men sikker er jeg ikke i og med at jeg ikke bruker den sjøl.

  I tillegg er det ei menyrekke over lista over innleggene når du går inn på "innlegg". Der er det en rullegardiknapp som har bilde av en liten etikett på seg. Der kommer det opp ei alfabetisk liste over alle etiketter, men det er nok ikke den samme funksjonen.

  Håper det var til hjelp. Ha en fin dag! (",)

  SvarSlett
 3. Neei..dette hvet jeg ikke...
  Bare innom for å ønske deg lykke til med bloggtreff i helg:)..håper du finner utav det alfabetiske:))

  SvarSlett