Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 11. april 2012

Hageblogger

For noen uker siden spurte Anne på Moseplassen om noen kunne lage en presentasjon med bilder fra hagene til norske hagebloggere. 
Så det har jeg holdt på med, litt til å begynne med og ganske intenst de siste dagene.
Under et eksempel fra min egen hage.
Denne presentasjonen overført til DVD skal brukes på HAGEBLOGGERs egen stand på Hagemessa til helgen.  20 veldig ulike hager har sendt inn bilder så dette har vært moro.

9 kommentarer :

 1. Vil bare takke deg så mye for arbeidet du legger ned i dette. Er det mulig for oss som bor for langt borte til å se presentasjonen, tror du? At du legger den på bloggen etter messa for eksempel?

  SvarSlett
 2. Det skal bli spennende å få sett det ferdig på messa. Gleder meg til det. Du har vært kjempeflink! :-)

  SvarSlett
 3. Masse arbeid, men tenk så inspirerende det blir for dem som får set bildene. (",) Dagens vårtegn hos oss: Nysnø... Det er med andre ord lenge til akeleien og riddersporen titter opp av marka her enda. Men de ligger i det minste lunt og fint under snøen. (",)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flink og snill du er=) Dette må jo bli bra=) Lykke til. Vibeke

  SvarSlett
 5. Så bra jobbet- skulle ønske jeg skulle inn på messa:( Det ser veldig profft ut! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Jeg skulle veldig gjerne vært på hagemessa, men jeg har jobbehelg igjen:-( Ønsker deg masse lykke til og ser fram til bloggtreffet om noen uker!

  SvarSlett
 7. God morgen!
  Anbefaler deg å ta en aldri så liten titt på bloggen min...!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 8. Ser briljant ut! Lykke til på messen!

  SvarSlett
 9. Så flink du er! Det må ha vært mye arbeid!

  SvarSlett