Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 13. april 2012

Blomsterlevering

Skikkelig bra var de pakket de plantene som akkurat ble levert på døra.
 
Litt tørste var de etter transporten, men flotte planter.
Oxalis purpurea
Oxalis og Brugmanisa (Engletrompet)


Det er aller første gang at jeg har kjøpt planter i nettbutikk. Hvis det alltid er så greit frister det til gjentakelse.

5 kommentarer :

 1. Jøss, går det an å frakte sånt? Ellers har jeg inntrykk av at pakkepost får en heller brutal behandling.

  SvarSlett
 2. Men i alle dager? Går det der an da? Det visste jeg ikke!
  Du, nå har jeg tenkt og tenkt i flere dager på at jeg skulle sett og fått svart deg på den forrige kommentaren, men har jeg gjort det da? Neida! *flau*
  Vi har det vi trenger til serviset vårt, men takk for at du delte informasjon :-) Siden det er hverdagsserviset vårt, har vi til femten, så det burde holde en stund ;-)
  God helg!
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så fine planter, måtte google for å se hvordan de så ut i blomst:) Så praktisk å få de på døra.
  Ha ei god helg,
  klem Beate

  SvarSlett
 4. Så hyggelig med litt reklame :-) og samtidig få vite at plantene kom vel fram. Så lenge plantene ligger støtt i pakken går det gjerne veldig bra. Levering på døra må være ekstraservice fra posten hos deg tror jeg. Det er neppe vanlig over alt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er nok det. Vi har fortsatt det som kaltes landpostbud. De har med seg all post.

   Slett