Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 18. april 2012

Fremdrift

Søndag ettermiddag var de fleste sofagruppene på plass i låve-loungen. (Jeg leter fortsatt er et godt ord på "låvespråket".)

Støvsugingen og rekkverkbyggingen skrider fram. 

søndag kl 11.00                                                         søndag kl 15.00 (mye mindre støv i lufta)
Gjerdet rundt kornsiloen til høyre er fullført og alle stoler og "kjøkken" har fått sin midlertidige plassering og støvsuging av neste område kunne fortsette.
Harven (bildet øverst) og plogen skal flyttes. Det ryddes nemlig flere steder. 
Nå er det rart å tenke på at vi har hatt tre store selskaper på låven allerede. Selv om det ble ryddet og sikret så er det ikke i nærheten av hva vi gjør nå.

Jeg kunne tenkt meg å ha den blå tilhengerkassa ute med sommerblomster i, men da trenger den hjul. Det finnes ikke noen fester til det nå, så jeg klarer ikke å se for meg om det finnes noen enkel måte å lage det på.


6 kommentarer :

 1. Såååå kul lounge! Dette blir virkelig bra. :)

  SvarSlett
 2. Det blir bare så utrolig kult=) Kjempefine møbler du har i loungen. Gleder meg veldig til å se fortsettelsen. Ha en fin onsdag=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Møblene var kjempestilige. Jeg er spent på hvilket ord du kommer på til slutt, jeg har dessverre ingen gode forslag. (",)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Næh, så stilig med de gamle møblene!! Jeg er helt imponert over alt arbeidet dere legger ned i bryllupsforberedelsene, heldige "unger":-)

  SvarSlett
 6. Vi er veldig heldige, mamma gjør en jobb utover det vanlige, og det er jeg så takknemlig for!
  Låven blir helt nydelig- bare vent :-)

  Hilsen datteren

  SvarSlett