Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.



Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.








søndag 18. mars 2012

Puster ut

Alle gjestene er dratt hver til sitt. Det er fortsatt litt oppvask igjen.

Men snart er huset tilbake i normalen igjen.

Oppskrifter fra i går kommer snart på Mat i bestemorshage, men her er foreløpig bildene.
    
Scampi med aioli og brød. Et veldig uskarpt bilde av hovedretten som var helstekt oksefilet, honningbakte rotgrønnsaker, ostegratinerte poteter og saus. Til dessert: solbærkokt pære, is, sabayonnesaus og rød saus. 

4 kommentarer :

  1. Ja, det e bestandig koselig og ha gjester , men så e det utrulig godt og få ryddet opp etterpå og bare slappe av , menyen din så bare lekker og god ut, :)

    Ha en fin sødag videre, hilsen Lisbeth <;:)

    SvarSlett
  2. Jeg må også si ah...Ble sulten nå...

    SvarSlett
  3. Mmm, maten såg kjempegod ut! Vel overstått.
    Ha ei fin kommende uke. (",)

    SvarSlett