Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 15. februar 2012

Papirarbeid

En av de svake punktene når jeg har laget julekort eller invitasjoner er bretten. Det å få bretten på kortet pen. Gjennom Berits hobbyblogg og i den flotte filmen her Tea Bag Holder fant jeg svaret. 
Denne: 
Det blir en stor forskjell på bretten, særlig inni kortet. Dessuten blir alle bretter helt nøyaktig rette.
"Hold av dato" kort til sommerens store fest ble sendt ut i høst. Nå skal de ordentlige invitasjonene lages. Så dette verktøyet var midt i blinken, -  for alle invitasjoner skal ha tre bretter og sendes ut uten konvolutt. Heldigvis får jeg delta i alle disse forberedelsene selv om det er brudeparet selv som inviterer og betaler.

Det er helt utrolig at jeg snart har fått 100 følgere. Jeg skulle så gjerne ha lagt dere til i min liste også, men blogger er ikke helt venner med min bloggliste for øyeblikket. Jeg opprettet en ny liste på søndag og trodde alt var i orden, men det er det ikke. Rent midlertidig har jeg derfor to lister. Altfor dårlig tid har jeg derfor hatt til å kommentere.


2 kommentarer :

  1. Så hyggelig med bryllup=) Skjønner at du gleder deg over det. Hvis jeg har forstått det riktig skal bryllupet være hjemme hos dere. Det må jo være fantastiske rammer rundt et bryllup=) Håper jeg får lese mer om det etter hvert=) Ha en fin dag=) Vibeke

    SvarSlett
  2. Med riktig utstyr blir jobben til en lek!
    Lykke til med invitasjonene, og med bryllupet når den tid kommer!!
    KLÆMM!!

    SvarSlett