Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
fredag 24. februar 2012

Ikke støvfritt

Det er ikke akkurat støvfritt på låven nå.


Men når de gamle løse plankene fjernes og byttes med solide dimensjoner som festes grundig, så blir det enklere å støvsuge.

Her skal det bli - lounge. Det er i allefall det heter i vokabularet til flesteparten av festens gjester.

7 kommentarer :

 1. Så flinke dere er...det blir sikkert kjempefint:)
  Men ofte mye støv og rusk før en er i havn...
  God helg:)

  SvarSlett
 2. Skal tro hva man kan kalle lounge på "låvespråk"? Det blir nok atskillig mindre støv den store dagen, er nesten like spennende for oss lesere som for deg disse forberedelsene. (",)
  God helg!
  M

  SvarSlett
 3. Koselig blogg du har! Fant den i går og ser fram mot å fölge utviklingen både ute og inne! Lyykke til med låveprosjektet! /Ingrid

  SvarSlett
 4. Tusen takk for informasjon om Figgjo-fatet mitt :)
  Det er så spennende følge forberedelsene til festen. Gleder meg til fortsettelsen.
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Er så spent på denna festen. :)) Det gule serviset du viser er helt nydelig! Kunne lett ha samlet på det. Så deilig at du har blitt frisk nok til å gå ut, nyt det!

  SvarSlett
 6. oj,dette blir bra!
  ikke sant?

  :)

  SvarSlett
 7. He he, det blir stas med lounge. Høres fancy ut:)

  SvarSlett