Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
onsdag 18. januar 2012

De første bildene

Jeg har hentet de første 543 bildene. Jeg har valgt å gjøre dette i omganger for ikke at bildene fra flere år blir blandet sammen. Nå har jeg oversikt over 2009.


Det er mange som har endret kommentarfeltet sitt etter nyttår.  Når jeg skal kommentere på flere av de som har innebygd kommentarfelt under innlegget så går min PC i passiv, og ingenting virker. Jeg må tilbake til startsiden. Jeg trodde det var min PC det var noe i veien med, men idag testet jeg på jobben og det fungerer ikke der heller. 

Jeg har sett at det er flere som sliter, og mange gode forslag er kommet.  Jeg endret mitt kommentarfelt tilbake til forgrunnsvindu igjen. Det kan hende dette bare er en barnesykdom og at alt ordner seg etterhvert.

15 kommentarer :

 1. Ja, Google endra på innstillingen med innebygd kommentarfelt. Jeg holder på mitt forgrunnsvindu inntil saker og ting er i orden. Får teste om en stund.

  SvarSlett
 2. Jeg er bare kjempe-imponert over bildeprosjektet ditt, og med tiden kommer jeg også til å ta "en sjau". Det er koselig med album!
  Har hatt samme erfaring som deg med kommentarfelt og passiv maskin,og har trukket samme konklusjon:)Lykke til med bildene!
  Klem Beate

  SvarSlett
 3. Godt gjort a fa orden pa bildene. Lurt a ta det i omganger.

  Har sett noen har foreslatt a bruke Crome eller Firefox istedet for Explorer. Har ogsa hatt problemer pa enkelte blogger med a legge igjen kommentarer. Skal prove de andre to og se om det er lettere.
  Jeg la inn slik 'trad-kommentering'. Innimellom virker det bra! :-)

  SvarSlett
 4. Jeg skal ta å forandre innstillingen med en gang!
  Ellen :)

  SvarSlett
 5. Imponert over at du får bildene i system. Det skulle ha vore gjort her også...
  Det er ein del trøbbel med kommentering, men satsar på at det går over. Blogger held nok på med noko innstillingsarbeid.

  SvarSlett
 6. Hei Åshild! Er det derfor jeg har slitt så med å kommentere hos andre tro? Har blogger endret til innebygd kommentarfelt automatisk? Bør man ha forgrunsvindu enn så lenge? Tar gjerne imot noen tips. Hyggelig at du ville være med i konkurransen hos meg! :)

  SvarSlett
 7. Jeg sliter også å komme inn hos mange bloggere - nå kom jeg inn hit. Si fra hvis du trenger fotoalbum;)

  SvarSlett
 8. Har en stor eske med bilder fra ungene var tennåringer, og skulle så gjærne hatt mot og ork til og få limt bildene inn i albumer, kor flink du e som har tatt fatt i dine bilder.
  Skal se på tipsene du har gitt :)

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Ja, nog har du ordning i sysakerna. Det blir många bilder efter en stund. Jag gav upp att framkalla mina för många år sen, men det betyder också att man ser mindre tillbaka i tiden. Det är något speciellt med att sitta och bläddra.
  Jag har aldrig tänkt på om mitt är inbyggt eller under, måste se efter med en gång.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 11. Hei hei!

  Så bra at du fikk ordnet opp i det!

  Og her hos deg har jeg vært før vet du ;O)
  Så koselig å se de gamle tømmerveggene og den fantastiske gamle inngangsdøren deres. Den var jo helt fantastisk!!

  Ha en fiiiin lørdag!
  Liv

  SvarSlett
 12. Hei! Jeg er ikke oppdatert på hva bildeprosjektet går ut på, men regner med at det handler om å bli a jour med siste års bilder? Det er ihvertfall veldig artig å se hagebilder fra bare etpar år tilbake, det er jo i ettertid man ser hva som var vellykket, hvor mye planter har vokst og alt det der. Jeg blir gjerne sittende altfor lenge og kose meg med bilder fra feriehagen på pc'en. Så, kos deg, selv om det jo er litt jobb!

  SvarSlett
 13. Mitt nyttårsforsett er å komme ajour med alle bildene. Mine venner irriterte seg alltid over meg før, da var jeg alltid i rute. Men nå - ligger jeg flere år etter!! Jeg tror jeg vil bruke FotoKnudsen sine fotobøker. Det er mye arbeid det også.

  Og så en kommentar om kommentarfeltet. Jeg har også lagt merke til at flere har fått nytt. Jeg begriper ikke hvordan de har endret det. Hos meg funker bare det ene altenativet.

  Ønsker deg en fin kveld med alle bildene dine:-)

  SvarSlett
 14. Oj,så flink!
  dette med bilder har jeg ikke system på lengre! det har bare blitt for mange bilder, rett og slett. Planen er å lage fotobøker, men..det tar tid!
  Irriterende med de nye innstillingene til Blogger!

  men det funker som regel å bruke Chrome som nettleser.

  SvarSlett