Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.

Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 16. januar 2012

232

Sommerens store fest er under nøye planlegging. Og jeg er på jakt etter vaser og telys/lyslykter. Så salgshyller på Nille var midt i blinken.

Med det som sto i kjelleren fra før er vi nå passert 232 telysestaker, vaser og lyslykter. Det kan hende at vi begynner å ha samlet nok. De skal fylles med telys og små kubbelys.

Vi trenger nok noen flere høye vaser. Jeg har nemlig en ide om at dette kan bli veldig bra. En enkelt lysestake med vanlig lys satt ned i en stor vase. Ikke bare en vase, men ca 10 slike.

4 kommentarer :

 1. Er ikke i tvil om at dette blir bra. :-) Tenkte jeg kunne si jeg kanskje kunne låne deg noe jeg, men i denne sammenheng blir det nok bare en dråpe ...... God uke! hilsen KW

  SvarSlett
 2. WOW! Ja, det må være en STOR fest.
  Blir sikkert veldig fint. God ide med lysestake i vase.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Det blir ok en bra fest! Masse lys skaper super stemmning:-)

  SvarSlett
 4. Du store allverden! Dette blir nok en strålende fest i dobbelt forstand:-)

  SvarSlett