Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
torsdag 3. november 2011

Kreative barn

Nå har jeg store barn. Og det er jeg glad for. Men jeg har fortsatt stor glede av ting barna gjorde da de var små barn. Mye av det de lagde er takket være dyktige lærere og barnehageansatte.

Som dette flotte nissehuset min datter lagde av en clementinkasse i 6.klasse. Tre nisser og møbler fulgte med. Og jeg husker at da jeg pakket ut gaven julaften så ble jeg veldig rørt og glad. Huset, beboere og inventar ble pakket bort etter den første julen og har siden blitt tatt fram igjen alle juler siden. Her på gården har det fått plass oppå et hjørneskap på kontoret mitt.

Når jeg tenker over det så har ungene kommet med flere selvlagde julegaver. 
      
Hjerter og engler

Pute og løper i lappeteknikk er også en julegave - fra sønnen. Jeg satte sånn pris på det den gang, og er stolt når jeg viser det fram nå.  Foreldremanualen har nemlig novemberutfordring: Kreative barn. 

Hvis du synes mine barn har vært kreative så kan du trykke på LIKER på mitt bidrag der.

5 kommentarer :

 1. Så fine ting de har laget. Synes nissehuset var skikkelig fint.
  Forseggjort pute med løper også.
  Ellen :)

  SvarSlett
 2. Ja, så flinke!!! Koselig med julepynten som tas fram år etter år og er en tradisjon. Og lappeteknikken var imponerende.

  Takk for koselige ord om Trollets skilpadde inne hos meg.

  SvarSlett
 3. Alltid koselig med hjemmelaget julepynt, spesielt laget av barn; den går aldri av moten;)

  Takk for svar ang behandling av gulv. Kan jeg spørre om det er noen spesiell grunn til at du foretrekker oljet gulv framfor lakkert gulv? Litt nysgjerrig på dette, i og med at vi vurderer lakk..:)

  Ønsker deg ei flott helg!

  Marita

  SvarSlett
 4. Det er så herlig med slike ting barna laget! Og nå går det mot en ny jul, og en ny mulighet til å ta det frem igjen!

  Ha en fin & kreativ helg!

  Klem Cahtrine

  Ps. Kreative Give Away hos meg!

  SvarSlett
 5. Nå er jo jeg ekstremt lettrørt meg jeg fikk tårer i øynene da jeg leste om julehuset fra din datter. :) Jo det er sant! Det må jo være så utrolig gøy å se hva slags gaver man får av barna. Gleder meg! Og huset var jo utrolig artig med taket og det hele og syprosjektet til sønnen var jo imponerende! Jeg går inn og trykker liker. :)

  SvarSlett