Velkommen

Min bestemor hadde aldri noen flott hage. Vi som bor i det store huset nå forsøker å skape den hagen bestemor kunne hatt. Vi bygger på det var her: en rosa pion, en stor syrin, masse ripsbusker og noen epletrær.Jeg skriver derfor mye om planter i hagen, men også litt om livet inni huset. Vi overtok hus med tette vegger og tak, men vi har totalrenovert innvendig. Hovedbygningen er fra midten av 1700-tallet og har stort sett sin opprinnelige rominndeling.
mandag 24. oktober 2011

Oppdatering

Jeg rekker i mål før onsdag!

Nå er det bare litt av taket og kortveggene av spisestua som skal males. Det skal jeg sette igang med nå.I morgen skal jeg hente blomster, pynt og mat. Så her blir det høyt tempo videre.Jeg er så glad for at spisestua også har fått vegger med det flott skinnet som jeg liker så godt. Alle krystallene i lysekronene fikk kjærlig omsorg i går. Så i morgen dekker jeg festbordet.

8 kommentarer :

 1. WOW: jeg sier det igjen;
  nydelig farge, den blå.
  Høy glansgrad?
  Både i tak og på vegg..?

  SvarSlett
 2. Vet du noe rart? Jeg som ikke er det minste begeistret for blått i interiørsammenheng, jeg synes spisestua di er alldeles nydelig:)
  Det ser ut på bildene som et rom hvor man virkelig kan kose seg, så fin kontrast mellom det blå og det hvite, og fine viduer og dør med sprosser. Nesten så jeg drømmer meg hjem til deg her jeg sitter...
  Lykke til på onsdag!
  Beate

  SvarSlett
 3. Så flott! Virkelig nydelig blåfarge. Det er så deilig å se noe annet enn hvitt, hvitt og atter hvitt ;)

  SvarSlett
 4. Sannelig er du rå! Men jeg ser jo hvor lekkert det blir, en aldeles nydelig blåfarge!
  Lykke til videre!
  Klemmings;)

  SvarSlett
 5. Du jobbar på! Det ser fint ut, ser ut som det passar godt i ei slik stove:)

  SvarSlett
 6. Lekkert og staselig som bare det! Er det Gustaviansk blå? Behagelig delikat blåtone, passer så fint mot det hvite.

  SvarSlett
 7. Du er driftig!
  Men hvor ble det av Rwanda? Hadde du foredrag i anledning FN-dagen? Har du vært der?

  SvarSlett
 8. Med ditt tempo är det inte till att tro du jobbar fullt, du har ju ett helt dagsverk hemma också. Otroligt vad mycket du får gjort, och fint blir det också :)

  SvarSlett